Wiiihooo! I do not really know how to express what I feel right now but pure happiness! Could fly to the moon and back - seriously without engine! From today on I am officially an Allianz Brand Ambassador!!!!!! It feels sooo crazy and I do not really know what or how to write this post cause my fingers are moving way to fast over the keyboard! I am so excited to help make a difference to young kids, adults and companies to realize and go for their dreams in this awesome cooperation! Aaaah I will be back on this topic later, but right now I can basically not sit still and I want to celebrate with you! Big time! This couldn't not even have been possible without so many of you supporting me, believing and trusting I can do what I do. Sometimes when I struggle to believe or having a hard moment and nothing is going in the direction I want, I read through the messages I receive from you, the comments and try to remember all crazy cool meetings I have had with people who are shining stars! It helps a lot, therefore I also need to say THANK YOU for helping me! : D woooohooo, NOW - let's go celebrate!!! Is it to early for a sip of champagne? : ) (Picture from St Andrews - I am way to excited to take one now!!)

Visa hela inlägget »

Hej alla läsare!

Jag har fått utmärkelsen Årets Genombrott som föreläsare 2016 utav SAJ förmedlingsbyrå vilket känns fantastiskt bra! Jag är så glad och stolt och det visar även att allt hårt jobb som jag lägger ner för att förbättra mina föreläsningar och även mina insatser till att hjälpa till att sprida positiva budskap belönas, det känns så himla bra!! Utan er alla som stöttar är det inte möjligt och inte heller utan SAJ's hjälp att låta mig växa som föreläsare, tack!! www.saj.se

Visa hela inlägget »

Hej!!
Woohoo jag är så exalterad! Redan tillbaka efter europatour eventet i Düsseldorf och har precis packat om väskan för att flyga till Sverige för en 20timmars visit. Jag vet, mitt resande liv är lite galet men denna gången skall jag göra något helt annorlunda vilket känns fantastiskt kul! Jag ska vara med i Nyhetsmorgon i TV4 och prata om mitt engagemang som föreläsare och att jag nu talar för företag världen över där mina budskap är väl applicerbara & användbara. Det ska bli så kul att berätta mer!

Gilla, dela och viktigast, slå på tvn 9:23 TV4 så ses vi i rutan! #tvtime #great #feelingit #engaged #gopro

Visa hela inlägget »

Halloj!,

Nu har jag landat i Stockholm för att ta mig an dagens roligaste aktivitet - föreläsa!!

Visa hela inlägget »

Hej!, 

Sedan min andra plats i småföretagarnas favorit har nu Mitt företag publicerat en artikel om mig på deras hemsida, "veckans entreprenör". Läs den nedan!

Till Artikel Här!

Visa hela inlägget »

Wishes from the ski slope ⛄️ Merry Christmas to you all! Take care of each other & spread love & happiness

Visa hela inlägget »

Wow tack till alla fina människor som kom till mitt föredrag idag i Simrishamn och bidrog med eran grymma energi! Jag känner mig så glad

Visa hela inlägget »

Det startar med dig

Det känns som att livet hela tiden överraskar och visar mig hur liten världen egentligen är, hur enade vi alla människor är och hur våra livsvägar korsas på olika plan. Beroende på vilken riktning du drömmer så kommer dina tankar att manifesteras i handlingar som leder dig till din slutliga destination. 
Hur många gånger i livet har du känt dig förvånad över att saker och ting bara faller på den plats du önskar?, att drömma är lite som att lägga en beställningsorder ut i universum och efter hårt jobb så finns chansen där en dag, chansen att skapa det du alltid drömt om. 
Jag är övertygad om att dessa stunder infaller just på grund utav dig själv, för att du följer din intention, din passion, din känsla. Ditt ansvar gentemot dig själv är just att drömma och agera i enlighet med det du innerst inne vill, och jag vet att du har all den styrka och potential som krävs för att skapa det du vill. 

Dröm, och gör det med känsla för dig själv.
Handla, gör det enlighet med din passion.

Visa hela inlägget »


Minuterna före en föreläsning känner jag mig både entusiastisk och redo att rocka! Under tiden detta händer tittar jag ner på mitt armband vilket är ett Star For Life armband. Det påminner mig direkt om varför och vad jag vill skicka vidare till min publik. Tänk att något så litet kan innehålla ett så stort budskap som hjälper till att hålla fokus på rätt saker i livet!

Visa hela inlägget »

Tränade golf ikväll och testade slagen inför morgondagens välgörenhetstävling på Djursholms golfklubb! Operation smile är för barn som är födda med harmynt & jag ser fram emot att delta i tävlingen för att stötta barnen!

Visa hela inlägget »

Bloggarkiv

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

All Photos on this website is taken by:

-