"Caroline är en modig tjej & det är härligt att höra hennes positiva inställning till de utmaningar hon har ställts inför. Jag tror att hennes historia kan inspirera andra att se möjligheter & ta fram det positiva även när man utsätts för problem & svårigheter på vägen att nå sina mål."

- Annika Sörenstam, Golflegend 

Caroline gav våra säljare enormt mycket energi. Utan tvekan ett utav de bästa & mest energigivande föredrag jag lyssnat på i mitt yrkesliv, dessutom en berättelse ur det verkliga livet. Caroline har bevisat med rätt fokus & tydliga målbilder att ingenting är omöjligt.

- Christer, VD EVRY

Under drygt 30 min blev det knäpptyst då
alla lyssnade med spända öron på Carolines föreläsning. En av gästerna sa att han hade tårar i ögonen efteråt. Hur kan en person som fått sitt liv så upp och nervänt få allt att bli positivt! Utöver det inspirerar hon oss andra genom en lysande föreläsning!

- Patrik, Swedbank 

"När Caroline Larsson berättar om sin livshistoria rinner tårarna om och om igen, det är en stark föreläsning som griper tag i en och berör"

- Annica, lärare Ilandaskolan

"Jag fick MOD". - Zilan, 9A

"Jag har lärt mig tro mer på mig själv och lärt mig att jag ska följa mina mål. Jag ska inte ge upp. Du var jättebra." - Lovisa, 8B

"Känslomässigt och rörande",

- Frida, 8A

"Underbar föreläsning, intressant och starkt" - Caroline 8D