Vilken seger!!

Jag vann!!!!! Min sista tävling som proffs!! Det känns helt underbart och jag hade inte kunnat avsluta karriären på ett bättre sätt än detta
Detta hade jag inte kunnat gjort utan det enormt fina stöd från min fina familj, min älskade pojkvän Christoph, min tränare Fredrik, mina vänner och mina grymma sponsorer Galvin Green, Karlstad golf klubb, SATS, PING, Santo-Li, Ess Foto och sist men inte minst, tack till er alla som supportat och peppat mig längs vägen! Tack även till de golfklubbar där jag håller till och tränar, Karlstad gk, Trier golf club och St.Leon-Rot!
Nu öppnar sig ett nytt kapitel i livet men först så vill jag njuta fullt ut av denna otroliga stunden! Den här goa känslan vill jag bevara djupt inom mig för att alltid påminna mig själv om att vad jag än vill göra i framtiden - så är det möjligt!!

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

-