Barngolfen 2015

Hej!
Jag är just nu på väg till Göteborg för att spela en välgörenhetsgolf imorgon till förmån för sjuka barn på Drottnings Silvias barnsjukhus! Golfproffs, sportprofiler, kändisar och företag samlas årligen för att spela Barngolfen ute på Hills gk och jag är så glad över att få vara med och bidra till barnen imorgon! De insamlade pengarna går till att göra miljön och vistelsen på sjukhuset bättre för familjer som tillbringar korta eller långa stunder med sina sjuka barn. Stiftelsen gör det också lättare för barn att fortsätta hoppas och drömma för framtiden vilket skapar så mycket glädje i de tuffa situationerna! Det som jag tycker är fantastiskt är att vi alla har möjlighet att hjälpa till!, kom till Hills gk imorgon och stötta, bidra genom hemsidan och/eller dela deras budskap! Glädje läker!
För att se filmen, gå till länken nedan,
https://m.youtube.com/watch?v=mn9ttLG5ROI
#Glädjeläker

E3D99F29-B02E-45DF-8AC6-8FFE2B0A1A6C.jpg
E3D99F29-B02E-45DF-8AC6-8FFE2B0A1A6C.jpg

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

-