Star For Life Postkod

Hej vänner!

Förra året var jag med Star For Life till Sydafrika för att se hur och vad de jobbar med där nere. De utbildar barn och ungdomar i självkänsla, drömmar, hopp samt informerar om HIV/Aids. Det som gör Star For Life unika är att de lägger fokus vid att utveckla drömmar tillsammans med barnen och att de sedan kan skapa deras egen framtid om och när de tar hand om dem själva. Jag var helt tagen utav besöket i Sydafrika och budskapet som de förmedlar gick rätt in i hjärtat, när jag såg dessa barn (som för övrigt bor under svåra förhållanden) och deras glädje och tro så kunde ingen bortse från att själv tro på en bra framtid. Denna filmen visar lite från den förskola vi besökte men också hur mycket hjälp från oss alla betyder för dem. Budskapet är stort, - när vi hjälper varandra så blir världen en mycket bättre plats att leva på!

https://www.facebook.com/video.php?v=10152775088389576&set=vb.60097029575&type=2&theater

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-