4 års tillbakablick

Hej,
Idag för fyra år sedan skakade den stora jordbävningen staden Christchurch i Nya Zeeland där jag och min syster befann oss i. Jordbävningen som tog så många liv, byggnader och minnen. I mitten av allt kaos, ljud och fallande byggnader befann vi oss utan vetskapen om vi skulle ta oss därifrån levande. När jag tittar tillbaka på minnet idag så får jag fortfarande de hemska minnena tillbaka, jag tänker också på alla de människor som fick sätta livet till och på deras familjer som finns kvar. Jag känner mig så lycklig att vi klarade oss så bra, att vi fick överleva, jordbävningen lärde mig så mycket från första stund, perspektiv på tillvaron, på kärlek, på hur viktigt det är att vi tar hand om varandra och det är öven den största påminnelsen i mitt liv på att tillvaron kan förändras på 15 sekunder....
12:51

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

-