Grå dag!

Grå dag,

Redan när jag vaknade imorse kände jag en sådan trötthet i hela kroppen, inte från att ha sovit dåligt, mer utav att inte vara närvarande över huvud taget. Det följdes upp med flera missar och dåliga beslut, motivationen som jag känner för de flesta dagar var helt borta. Dubbel ansträngning = halvt resultat. Även om denna dagen och det jobb jag gjorde verkade helgrått så uppmärksammande jag mig själv med att tänka, - Tänk om jag bara låter det få vara såhär och accepterar situationen som den är, då kanske jag kommer att kunna se det som är gott ändå? 
I nästan alla fall brukar jag köra på ännu mer och testa tills jag lyckas, men nu var det dags att bromsa. Jag gillar att beskriva mig själv som en positiv-orienterad person då jag vid tidigare erfarenheter känt den stora skillnaden mellan energi-åtgången när jag fokuserat på saker som gjort mig glad än de som fått mig att må dåligt. Så även om denna dag inte kommer att gå till historien som en utav de mest effektiva tränings/jobb dagarna, så kommer det vara en dag att minnas. En dag som verkade så grå men som jag valde att bromsa och fokusera om så att min energi kunde komma tillbaka, hurra! och idag publicerade sly mig som en utav föreläsarna på deras vårmöte i Örebro, jag hoppas vi ses där!?

http://www.slh.nu/display_sub2.asp?apid=153

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-