Första ögonkastet

Hej!

Idag var jag med om en underhållande situation, mitt nya liv är fullt utav dessa situationer och jag älskar dem! Jag måste bara berätta för er vad som hände! Jag var på universitetet och deltog i en tyska lektion när en tjej jag kände igen tittade på mig, log och kom gående emot mig. Tillslut stod vi ca 2 meter ifrån varandra när hon såg mina kryckor (jag var på ett ben), och det var i denna situationen som det roliga hände......hon frågade, - varför hoppar du på kryckor?, har du gjort illa en fot eller vad har hänt? Underhållen som jag var tittade jag ner på mig själv, försökte trycka undan det bubblande skrattet inom mig och tittade upp på henne igen och svarade, ehh, jag förlorade ett ben så jag tror att kryckorna är ganska bra att ha.....

Den här situationen mina vänner, är både faschinerande, inspirerande, underhållande men mest visar den mig att genom att visa din inställning genom ditt yttre "skal" så kan du påverka andra att se dig annorlunda! Jag älskar tanken på att kunna "lura" hjärnan att se andra saker genom att fokusera annorlunda, på det som skiner mest inom dig! Jag kände mig väldigt glad idag och direkt efter vårt första möte berättade hon för mig att hon bara såg min glädje och inte att jag hade ett ben. 

och detta är fjärde gången detta händer.....

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-