Hjälp är inte hjälp!


Jag måste berätta för er om en erfarenhet jag gjorde igår. Då mina nuvarande kryckor gör ett kvidande ljud bestämde jag mig för att gå och köpa mig ett par nya, så jag gick till ett ställe inte långt hemifrån. Jag kom precis in i affären och kassörskan som kände igen mig sedan förra veckan när jag beställde kryckorna smet bakom disken för att hämta mitt paket. Hon kom bärandes ut på det och jag såg direkt att det inte alls var de kryckor som jag beställt, de var helt annorlunda. Hon började prata långsamt och högt för att verkligen säkerhetsställa att jag hängde, tittade på mig som om jag vore tio år medans hon öppnade paketet. - Vi beställde andra kryckor än de du efterfrågat då jag tycker att dessa har bättre kvalité. Chockad av vad hon sagt stod jag och tittade på medans hon förberedde de nya kryckorna åt mig och jag kände hur ilskan tornade upp sig inom mig. Hon har inte ens ETT ben och hur i hela friden kan hon då veta att dessa skulle vara bättre för mig? 
Att ta ett beslut för en annan människa där du inte ens har erfarenheten själv!, är det dumt eller dumt? Jag förstår hennes välmening men kom igen människa!, jag förlorade inte halva hjärnan och är komplett hopplös att ta ett kryck-beslut själv bara för att jag blivit av med ett ben! 
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-