Fear Less, Live More

Hej,

Igår bestämde jag mig för att ta itu med en stor rädsla som jag har, åka slalom! Jag har åkt skidor sedan jag var liten men har aldrig riktigt testat sedan min amputation, det beror mest på att jag inte ville utsätta mitt enda knä jag har  för skada. Men såklart att tanken på att inte ha kontroll över min högra skida skrämmer mig, jag såg bara vad som kunde gå fel. Men just på grund av detta så visste jag vad jag skulle fokusera på, mitt långa ben och min stabilitet! Efter några försök i barnbacken bärjade jag förstå hur jag skulle jobba med kroppen, skidorna och balansen. Det var så häftigt att känna flowet i rörelsen och hur allt bara började fungera, hur alla små muskler i kroppen hjälpte mig nå mitt mål -> åka slalom! En sväng i taget, fokus och en pigg kropp var mitt recept för att lyckas! Det är detta mitt motto handlar om, Fear Less, Live More! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-