Cute meet

Hej!

Ursäkta för mitt sena svar, jag har känt mig lite hängig senaste dagarna och behövde vila. Idag kände jag mig mycket bättre och bestämde mig för att gå ut och äta lunch. Medan jag satt där och åt kom det upp en kvinna till mig och sa, -det ser väldigt bra ut när du går på kryckor! Jag gick från att "va lite hängig" till helt fylld av energi och lycka. Vilken härlig människa! Vi fortsatte prata och hon frågade om jag brukar använda protes (en fråga jag får väldigt ofta!) jag berättar att jag använder den ibland men att jag hellre går på kryckor. Hennes svar kom snabbt och spontant, - det skulle jag också göra om jag gick sådär graciöst! Imponerad av hennes öppenhet och ärlighet berättar jag hur glad jag blir av hennes komplimanger! Jag väljer ju ett ben så ofta jag kan då jag känner mig finast då. Mötet med kvinnan blev en smajl-fest och vi båda två blev väldigt glada! Tack för att du gjorde min dag underbara du :) 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-