Detta är ett blogginlägg

Bilden lånad från 4good.se

Hej!,

Nu är båda eventen i Göteborg och Stockholm avklarade och det blev en hejdundrande succé! Jag är så glad över att jag fick möjligheten att vara en utav de fyra föreläsarna på 4good's event! Kul att det kom så mycket folk! 650 i Göteborg på Lorensbergsteatern och nära 900 på Chinateatern i Stockholm. Jag höll föredraget Enastående i 30 min och det kändes väldigt bra vid båda tillfällena, dagarna till ära körde jag högklackat. Jag blev inspirerad utav en föreläsare i Sydafrika som heter Anna Dyre, vi pratade om föreläsningsoutfits och att klackar ger både adrenalin och energi, nu testade jag och det funkade! :) Så hädanefter håller jag mig nog till de ! Hoppas jag får möjligheten att göra fler sådana här stora event, tycker att det är så roligt!

Jag är tillbaka i Tyskland nu hos Christoph då vi ska flytta, Heidelbergs-tiden är över och nu väntar nya ställen. Det ska bli kul och jag ser fram emot att få en lägenhet tillsammans!

Önskar er alla en underbar fredag! : )
Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-