Home again !

Hej!

Jag har precis kommit hem från Sydafrika och jag är extremt tacksam för att jag fått uppleva denna veckan samt lärt känna Star For Life bättre. Jag har träffat människor som har berikat mitt liv väldigt mycket, fått erfarenheter som på nytt förändrat mitt livs perspektiv. En dag så åkte vi till en förskola för ett besök (barnen på bilden) och de välkomnade oss med öppna armar fyllda med kärlek! Den här stunden tillsammans var väldigt känslomässig för mig eftersom barnen öppnade upp sig för oss och berättade historier utifrån deras liv, de handlade bland annat om hur de levde som föräldralösa, blev våldtagna eller slagna varje dag, allt detta vid 8 års ålder....
Men, även fast barnen blev utsatta för fruktansvärda saker så fanns det en glädje, de sken som stjärnor allihopa! Det tog bara en sekund för dem att svara på mig fråga om Star For Life, deras svar blev, - Vi är stjärnor, stjärnor för livet!
Att stå där med dem och uppleva denna glädjefyllda stunden och att samtidigt veta om hur svårt deras liv verkligen är fick mig att bli förundrad. Hur?, Hur kan de ha ett sådant stort leende på läpparna? Svaret var, - De lever ett liv helt utan någonting, men de lever ett liv för någonting.
Att dela det med dem och höra om deras framtida drömmar var ett utav de mest kraftfulla ögonblick i mitt liv. Kramarna och alla leenden på bilden står för det jag försöker återberätta, dessvärre så känner jag att ord ibland inte räcker till för att beskriva den här upplevelsen.....<3

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-