Hedersmedlem Forshaga

Godmorgon mina vänner! Imorse vaknade jag och möttes av en överraskning! Jag har blivit hedersmedlem på en golfbana där jag började spela golf som barn, Forshaga golfklubb! Som idag kallas Dömle golf and country club! Jag är så glad för detta och speciellt för att den tiden betyder väldigt mycket för mig idag. Jag började motvilligt spela golf vid åtta års ålder, golf var inget jag tyckte var roligt då det i mina ögon var världens tråkigaste sport. Pappa däremot lurade med mig och syrran till banan med mutan att vi skulle få glass om vi tränade och efter ett tag så tyckte jag att det var roligt. Golf har öppnat dörrarna till nya platser och människor jag aldrig skulle lärt känna och för det är jag evigt tacksam! Tack vare mitt stora begär av glass kunde jag inte låta bli att åka till banan och idag är jag väldigt glad att jag inte lät bli! :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-