2014 - here we come!

Hej!,

Ett år har förflutet förbi i en väldig fart och nu står vi inför ett nytt fräscht 2014!

-Det kommer bli ett bra år! Sista gången jag sa det var på nyårsafton 2010, med ett champange-glas i min hand blickade jag ut i den nattsvarta himlen. Vad jag inte visste då var att jag stod inför mitt livs mest händelserika år som skulle skaka om vardagen och utmana framtiden…

När jag säger de orden ikväll, då finns där mer än ett champange-glas och en nattsvart himmel. Då finns mer tacksamhet till livet, det livet jag hittills fått leva, upptäcka och erfarit, då finns eftertanke till allt och alla som varit där för mig, det finns en större uppskattning till allt jag har nu, det finns fokus på de små sakerna i livet som jag inte vill gå miste om och som betyder så mycket. Till sist, så finns det en stor STOR glädje för alla de människor som finns runt omkring mig och alla ni som delar era händelser och känslor.

2014, det smakar väldigt bra i munnen och jag är förväntansfull. Förväntansfull på de chanser jag kommer att få, de utmaningar jag ställs inför, de nya situationerna jag kommer att hamna i. Året som gått har bjudit på mycket, jag har gjort 25 föredrag runt om i Sverige och tusentals människor har jag delat mitt budskap med, Fear Less – Live More. Jag har erhållit en fin guldmedalj på VM i paragolf och därigenom fått möjligheten att göra det jag älskar, spela golf.  Jag har börjat förverkliga min dröm om att skriva en bok. Jag har delat händelser med människor, lyssnat till andras erfarenheter. Sörjt familjemedlemmar, firat nya liv. Gjort stora val som förändrat vardagen. Gått på niter. Känt mig glad för andra. Blivit stöttad – stöttat andra. Tvivlat på mina egenskaper. Övervunnit mina tvivel. Tack vare min underbara sambo så har jag varit upp över öronen förälskad hundra-tusentals gånger detta år!

Det var det som var, nu kommer det som ÄR – 2014! Nu väntar jag på gröna gräsmattor, stora scener, nya samarbeten, utveckla boken och en flytt ihop med min fina Christoph! I början av februari åker jag med Star For Life till Sydafrika för att besöka skolorna där nere som de jobbar med. Jag kommer att få en inblick i hur det är där och detta är något som jag vet kommer bli en känslosam men väldigt viktig resa. Jag ser fram emot detta! Och till alla er som frågar mig vart ni kan se mig föreläsa, den 17e februari är jag i Göteborg med ”Power of Passion” och den 18e februari går eventet i Stockholm! Köp biljetter på www.4good.se

Ta hand om varandra, lev i nuet och uppskatta de glada stunderna! Gott Nytt År!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-