Föreläsning

Hej!

Jag såg att jag missat att skriva om mitt senaste föredrag som var i måndags! Det var på Åtvidabergs gymnasium Facetten där jag var elev en gång i tiden! Jag skulle nu alltså stå på scen inför 300 förväntansfulla ungdomar, och gissa om jag var taggad! Jag älskar STORA föredrag, JA alla uppdrag är speciella och väldigt roliga att få hålla, men det är något extra när åhörar-antalet närmar sig tresiffrigt....

Jag kommer ihåg tiden på Åtvidaberg som elev och när jag stod inför 15 personer och skulle hålla redovisning efter ett arbete. Nervöst, svettiga händer och lite darrig röst, det var ingen höjdare direkt....men att stå där och prata om något "tråkigt" ämne som man djupdykt inom och lagt tid på i flera veckor kanske inte var så sexigt. Nu däremot, när jag får den stora äran och möjligheten att verkligen prata om något jag brinner för, då finns inga svettiga händer eller darrig röst.

När jag står där bakom scen, hör hur salen fylls av människor, stolar plockas fram, tankarna snurrar. De är här för mig....adrenalinet går igång direkt, nu måste jag upp, kan inte vänta! Tar det första steget ut på scenen, möts av strålkastare, ett myller av människor, som alla apploderar...... WOW, tack, tack för det ni ger!

Det är DÅ, precis DÅ, som jag fylls av otrolig värme och showen är igång, Välkomna!!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-