Boken....där där boken...

Hej alla vänner i höstmörkret!

Tänt ljus, härlig musik, spikmatta i ryggen (mmmm!) och datorn i famnen sitter jag och skriver.......ja dels på bloggen....men mest till vår framtida bok!
Jag är uppe i en massa sidor nu och inspirationen är stor, jag har så mycket att få ner på pränt, så många känslor som måste beskrivas, bevaras och uppmuntras, historien som ska vara i boken är stor, den är känslosam, den är berörande men samtidigt inspirerande kärleksfull!
Ja, det kanske var en förvillande förklaring, men det mesta handlar om att jag inte vill avslöja allt ännu... : )

Jag har alltid haft en dröm om att skriva en bok, jag älskar att skriva, dela historier med människor, berätta och måla bilder i text och ord. Att få den fina möjligheten att göra ett avtryck i denna värld med en bok vore för oss en stor dröm......och jag ser framför mig att det kommer att hända, det kanske är för att jag varit väldigt beslutsam redan från början,  drömmen kommer att slå in, och när den gör det, då vill vi göra det storslaget, för det är det historien förtjänar...
Storslaget, det var ordet!

Till detta passar en fantastisk låt (som för övrigt gör mig känslosam ända in i själen!), lyssna till Beyonce - I was here

Ha en go kväll alla underbara!
Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-