Tävling på G!!!

Hej!,

Imorgon börjar tävlingen Nordea/LET access i Sundsvall! Jag ser fram emot att spela och känner att spelet fungerar fint! Jag går ut helt förutsättningslöst och SKA njuta av varje slag. Det är mitt stora mål imorgon :)

Att få vara här och spela just den här tävlingen i år är ju en engångsföreteelse i livet och jag vill vara med om varje minut :) jag tränar väldigt mycket på att alltid vara i nuet sedan detta kom så naturligt för mig främst efter jag fick min cancer diagnos. Och jag har blivit ganska bra på det faktiskt :).....det märker jag främst på minnet, det sitter och jag kommer ihåg väldigt små saker som hände speciella dagar, namn, berättelser osv.. För ett halvår sedan fick jag nys om Mattias Ribbing som är sveriges egna masterminne!!, på hans hemsida står det att han i VM kom ihåg sammanlagt 10 kortlekar i rad.... Snacka om imponerande! Det lockar att gå och se en utav hans föreläsningar, vem vet, kanske jag är på rätt väg i minnesträning??

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-