Star For Life !!

Hej!,

Idag har varit en väldigt intressant dag!, jag åkte till Stockholm för ett möte med Star For Life! Tidigare i somras blev jag tillfrågad om att bli ambassadör och jag känner mig så hedrad över att ha fått den fina frågan och det känns helt rätt att jag nu tagit beslutet om att jag vill representera Star For Life som en utav deras förebilder. Organisationen gör ett fantastisk arbete där de verkar i Sydafrika på olika skolor för att arbeta mot HIV, hjälpa till att uppfylla barnens drömmar om framtiden samt att de ska kunna studera! De håller på att skapa ett liknande program i sverige där fokus kommer att bli på att hjälpa ungdomar få bättre självkänsla för att de ska kunna tro på dem själva i dagens tuffa samhälle! Jag känner verkligen att jag gjort rätt beslut och är super taggad på uppföljningen! Ni kan läsa mer om Star For Life på deras hemsida nedan, 

www.starforlife.se

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-