ISPS Handa Inbjudan

Hej!

Imorse vaknade jag upp med rösten nästan väck, skrovlande hosta och rinnande näsa! Förkylningen hade inte bara knackat på dörren, den var nu här och det med basta! Rejäl kan man säga att den var när den kom. Jag skulle egentligen ha gjort en del saker idag då jag inte är hemma mer än två dagar innan jag åker vidare, men det blev till att ändra planeringen då jag vill bli frisk så fort som möjligt! Så idag har jag spenderat halva dagen i sängen och halva dagen i hängmattan med en bra bok. Det fina vädret uppskattades även fast aktiviteten var väldigt låg! Tro det eller ej, men jag känner mig mycket bättre ikväll - Jiiipiie!

På tisdag åker jag med syrran till LET tävlingen i England, där jag har fått en inbjudan att spela Pro AMen innan tävlingen! Jag ska inte delta i tävlingen utan i den rundan som är precis innan där de högst rankade proffsen på tävlingen spelar med sponsorerna! Det ska bli jätteroligt att få vara med där och spela, jag har hört av syrran att banan även är kanon där! Vilken möjlighet!! Då jag inte träffar lillasyster Louise så mycket under sommaråret så bestämde jag mig för att stanna hela veckan i England och stötta henne under tävlingen, eventuellt går jag caddie en runda! 
Jag hoppas bara förkylningen är mycket bättre innan vi ska flyga!, jag gillar inte alls att åka upp i luften när det redan är täppt inombords! :(

Ha en go kväll!, 
Kram Carro 
 

Bilden är lånad från ladieseuropeantour.com

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-