Elitserien på Barsebäck!!

Hej!

Nu har jag precis kommit hem från lag SM veckan på Barsebäck, nu kallad Elitserien!! Laget hade det lite kämpigt i år så vi fick inte till någon toppplacering! Jag fick chansen att spela en runda och tyvärr fick vi inte till ett bra resultat så jag fick coacha och peppa tjejerna efter det! Väldigt tråkigt när man inte får chansen att spela mer men jag respekterar laguttagningen. Jag lever på att jag vunnit bästa foursame par tre år i rad istället :). 2010 spelade jag med två ben och vann, 2011 spelade jag med ett ben tillsammans med syrran och vi vann, 2012 spelade jag med protes och vann :) fokus på det som ger energi :D

Vi klarade oss kvar till nästa år och får köra ännu hårdare 2014!! Karlstads herrlag spelade kanonbra under veckan och vann alltihopa!!! Stort grattis till er!, det är grymt bra gjort!

Nu ska jag vila och njuta av lördagkvällen!!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-