Gråa dagar !

Hej!,

Vissa dagar är mer gråa än andra!, som den här dagen då regnet faller från skyn! Visst är det så (i alla fall) med mig, att man får mer energi när det är solsken ute? De gråa dagarna lixom lägger sig som ett vilande sömntäcke över hela kroppen, jag finner svårt att hitta energi när det är så grått ute! Det är då jag drar på radion på högsta volym och sjunger med!, idag står "Triple & Touch and the Star Choir - Shona Khona" för underhållningen!!

Appropå regn och vatten!, så läste jag imorse att världens första vattentäta datorstyrda protes precis lanserats på marknaden! The X3 Waterproof prosthetic knee från Otto Bock! Knät ser vid första anblicken lite aggresivt och "farligt" ut med sin hård-tuffa svarta design! Jag tycker det är häftigt att de utvecklat det första vattentäta knät även om jag är lite osäker på om jag skulle vilja ha det.....ja menar, en protes måste passa personligheten....är jag lite mystisk farlig mån tro? :)

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-