Resultat sydafrika

Kära läsare!!!

Jag har varit borta lite från bloggen då det har varit extremt mycket på sistonde!! Men nu kommer en rejäl uppdatering!!

I sydafrika blev jag till slut 2a!! Bland dam & herr klassen!! Som sagt, banan var (de sa de där nere) det längsta i världen för kvinnor, så hålen var väldigt långa!, plus att jag sista dagen hade matförgiftning....

Det visste jag inte då då jag trodde allt berodde på nervositet!, hela kroppen var helt upp och ner samt att jag hade feber.....så tro det eller ej, men jag fick besöka ett sydafrikanskt sjukhus mitt i natten! Våran förare låg på gasen när vi körde mellan kåkstäderna kan jag säga!, då det var 1.45h till närmsta sjukhus fick vi åka igenom ett antal skumma ställen. Förväntningen utav sjukhuset var att det skulle vara upptrampat muddgolv och gamla saker (skämt åsido), men det var helt fantastiskt!! Rent, snyggt och väldigt trevlig & hjälpsam personal! Så nu har man testat på det också...

Resultatet från tävlingen var 80-76-78! Jag är väldigt nöjd med den tävlingsstarten 2013!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-