Jonathan Lavin välgörenhetsgolf

Välgörenhet efter välgörenhetstävling!, jag ska totalt spela fyra sådana tävlingar i år. Först ut var handicup, nästa tävling var för Jonathan Lavin's minne. Jonathan var en lovande golfspelare och efter hans bortgång 2008 skapades en minnesfond i hans namn. Den årliga tävlingen är på Hovås golfklubb och jag måste säga att det var en fantastiskt dag, det var så fint hur vi alla kunde hedra Jonathan och jag är väldigt glad att jag fick vara med och dela denna dag. På kvällen talade jag inför alla medverkande på tävlingen och efteråt sjöng Ken Wennerholm från Tripple & Touch "you're the greatest" med R.Kelly! Det var så himla fint!

Jag gör några få välgörenhetsgolf event per år och det känns väldigt bra att kunna ställa upp för en väldigt bra sak! Samtidigt som det är roligt.

Tack alla för en fin dag, den bär jag med mig i minnet länge

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-