Extreme 19th!!

Efter tävlingen slut hade vi bokat Extreme 19th!

Det är världens längsta och högsta par 3 hål! Vi var tvungna att åka helikopter upp på toppen av berget för att sedan stå på en tre meters yta och slå drivar ut från berget ner mot en green formad som afrika! Vi hade sex bollar på oss och det var så otroligt mycket adrenalin när man stod där uppe! Det störtade rakt ner och fanns inga stängslen eller säkerhetslinor, jag kan säga att jag stod en bit från kanten när jag slog...

Jag har aldrig varit så rädd att ramla utav en tee-box förut!, men om jag skulle göra det nu skulle jag bara behöva göra det en gång!

Man var tvungen att landa bollen 250m för att träffa green....jag var till slut 40m ifrån vilket jag är nöjd med! :) Christoph var 5cm från green!! Berget är 400 meter högt och greenen är 400 meter i längd ifrån berget! Snacka om fallhöjd!!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-