2/3 avklarade! Enastående på scen ikväll!

Hej!

Nu är jag på väg från Jönköping och Amputee Sports Camp där jag höll min inspirationsföreläsning Enastående. Det var första gången jag pratade till andra som också är benamputerade! Väldigt spännande och intressant, eftersom jag måste tänka till, vad passar att ta upp idag?, vad är intressant för den här målgruppen?

Jag valde att prata mycket om den "inre resan"/mental träning. Jag tycker att det är enormt viktigt att kunna hitta inspiration inifrån och jobba med mental träning för att förstärka tron på vår egen potential! För den är enorm! Kanske var det många som kände igen sig, kanske var det något nytt som gav ett annorlunda perspektiv! Det som är så underbart med att hålla föredrag är att ge och få så mycket energi! Nu är jag på väg hemåt och laddar för nästa föredrag som är redan ikväll! 2/3 avklarade denna helg!! Så fantastiskt med mycket föreläsningar!

Just nu läser jag en tidning & hittar lite inspiration! :)

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-