Premiär "Mot Alla Odds"

Hej!, 

 

Ikväll sändes premiären utav nya Mot Alla Odds, det var roligt att se även om det verkar vara fruktansvärt mycket LERA! En helt annan grej än förra året då den serien kändes mer som en expedition man hade förväntat sig än detta året då det verkar vara mest kämpa genom lera och tajt regnskog. Men det blir en expedition på sitt sätt, så jag är spänd på hur detta tar sig : ) 

 

Igår sändes också Mot Alla Odds - ett år senare, och måste även säga att jag tyckte det var ett bra program, känslosamt men väldigt bra gjort. Tyckte det var väldigt viktigt att Madde fick en så positiv och glad presentation (precis som hon verkade vara) trots hennes bortgång. 

 

Igår skrev jag om enorm och stark kärlek, idag blev det ett blogginlägg med en liten eftertanke om livet. Vi vet aldrig vad som händer kring nästa hörn, det gör både livet intressant, spännande och glädjefyllt att leva. Vi måste ta vara på varenda sekund - den är viktig.

- "Livsnjutaren"

 


Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-