Kär & galen

Hej!,

Idag har varit en dag full utav möjligheter, solen skiner och jag har spenderat dagen med min fina älskade Christoph! Jag fick inbokat ett föredrag, ett intressant samtal och en inbjudan till välgörengetstävling! Förutom alla bestyr så är höjdpunkten i mitt liv min fina Christoph!

Jag är så kär och fylld utav kärleksenergi att de känns som jag ska spricka! Christoph är den finaste i världen och därför vill jag tillägna detta blogginlägg till honom! Hur känns det att alltid bli förstådd?, att aldrig känna sig ensam?, att få enormt mycket kärlek, skratt, goa stunder och positiv energi?

Allt detta och så mycket mer får jag varje dag utav denna underbara man! Snacka om att man kan bli rik på kärlek! Krama alla ni älskar och visa dem hur mycket ni tycker om dem, kanske passa på att grädda dem en våffla på självaste våffeldagen idag :)

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-