Spinning förvirring

Hej!

Det jag ska berätta nu hör ihop med föregående inlägg då jag var på spinning! Först & främst när jag anlände till gymmet parkerade jag bilen, stängde dörren, låste bilen, plockade ner min vattenflaska i ena fickan på jackan, den lilla handduken och bilnyckeln i den andra fickan. Min ombytessko tog jag i ena handen samtidigt som jag den dagen hoppade på kryckor. Nu kanske ni tänker, - men varför har du ingen väska/ryggsäck?

Ryggsäck, vad är det? :)

Jag började traska mot gymmet med alla saker, men när jag skulle ta mitt andra steg fanns inte kryckan på min högra sida. Då jag redan var på väg framåt i steget försökte balansen febrilt väga över till vänster sida. Jag förväntade mig kryckan där i backen men när jag insåg (i sista sekunden) att den också fastnat i jackan..då var fallet ett faktum!! Rakt fram, som ett magplask, rätt ner på den grusiga backen, där låg jag med kryckorna i spagat ca 2m från bilen!

Jäklar vad lortig jag blev!, var första tanken! Tur att jag tog överdragskläder så att gymkläderna klarade sig från denna lort! Alla delar hela - nu hoppar vi upp och så kör vi! Men vilken tur att ingen såg mig....eeehh det var ju mitt på parkeringen....framför alla glasfönster till gymmet....eeehh ja det kanske var en och en annan själ som såg mig.....jag får göra det bästa utav situationen, jag gör en liten piruett som tack för uppmärksamheten och sedan traskade jag iväg till gymmet! Glad som en sol!

Det spelar ingen roll hur många gånger vi ramlar eller misslyckas, vi kan bara resa oss upp igen, tacka för erfarenheterna och försöka på nytt!

Kanske blir det en ryggsäck nästa gång....

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-