Healthy day !

Hej!,

Idag superstartade jag dagen med denna frukost! Yoghurt med blåbär, musli, kanel & granatäpple. Ägg, juice och en samling frukter! Känner mig stark och peppad inför dagen!

Jag & Christoph har ändrat lite våra matvanor, vi har inte ätit onyttigt förut men jag har känt mig lite slö i min träning. Så nu gäller powerfood! Alltså, mer variation på rotgrönsaker, lägga in mer groddar & nötter i vår matlagning, samtidigt som vi minskar lite på antal kolhydrater. Det enda vi minskar lite på är pasta, potatis, ris & bröd. Annars är allt helt som vanligt fast med en gnutta variation :)

Jag har aldrig riktigt varit en fan utav olika diets eller så, att mixtra för mycket med maten är jag inte så intresserad utav. Därför tycker jag denna form utav Carro-mat är perfekt, lägga till sånt som jag inte får i mig så ofta som ett tillägg till hur kosten redan ser ut! Så jag kommer lägga in lite olika matbilder framöver här på bloggen för att demonstrera hur detta ser ut :)

Ha en bra dag!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-