Shopping-förväntan !

Hej!,

 

Nu har det gatt nagra dagar sedan kortvasan och jag har kommit hem och tillbaka i min vardag med golfträning! Snart far jag börja med gym men ska ta det lugnt nagra dagar till da jag haller pa att bli utav med infektionen. Jag var idag ute en svang pa stan för att fixa nagra ärenden och nyfiket tittade jag in i en klädbutik. Mer för inspiration än för att hitta nagot, det kan ju alltid vara roligt........och butiken hade förväntat sig att jag skulle komma och marknadsförde sig väldigt tydligt i en enbents-tecken!!! Haha, har aldrig sett nagot liknande och tyckte detta var roligt ; )

Även om bortförklaringarna kan hagla om att byxbenet "fastnat" vid upphängadet, kommer jag fortfarande se det som en fantastiskt marknadsföring : D

 

Ikväll har jag spenderat med att baka en tarta till mamma da hon fyller ar!, jag är inte den bästa nar det gäller bakning sa jag hoppas innerligt att den inte ska sjunka eller förlora formen! : ), men de gar nog bra även om utfallet skulle bli en tårta med defekt : )

Skål för imperfektion!!

 

Ha en go kväll!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-