Vårdens dröm, tack Mora akutmott.

Godkväll alla bloggläsare!,

Anledningen till detta sena inlägg beror sig på ett sent möte på akuten, och jag måste bara dela med mig utav min upplevelse!

Först & främst funderar jag på vikten utav hur viktigt det är att vi älskar det vi gör och det vi jobbar med för att allt ska bli så bra som möjligt. Ikväll har jag upplevt människor som ogillar sitt jobb samt människor som verkligen brinner för vad de gör! Jag fick under kvällen ganska kraftiga magsmärtor, försökte hemma med både det ena & det andra. Under de senaste två åren har jag fått viss erfarenhet utav smärta och jag visste väl vad jag skulle försöka med. Då det inte hjälpte ringde jag 1177, de har jag haft bra konversationer med förut. Men ikväll vet jag inte vad som hände!?

Jag möttes utav en snorkig äldre dam på telefonen, som envist avvisade mina förklaringar på magsmärtor, -gå och lägg dig och sök vård när du vaknar!, det är min bedömning på telefon som är gällande!

Men då jag inte ger mig med sådana felbedömningar envisades jag med att få prata med en jourdoktor. Han sa - jaha, har du tagit ipren?, det är inte nog med symptom för att jag ska hjälpa dig! Du kan åka till sjukhuset själv men själv skulle jag rekommendera att du bara dricker vatten!.......

Sen när blev vatten klassat som förstaklassig medicin att bota magsmärtor? (Då inget ont om vatten!)

Vi tog saken i egna händer & åkte till Mora lasarett, anlände till akutmottagningen och jag hoppades in i det sista att vi skulle mötas av vänliga själar.......och OM vi gjorde!!!!

- Välkomna till Mora akutmottagning, vad kan jag hjälpa er med?

Vi fick ett så personligt bemötande direkt från start utav den trevliga personalen! jag blev väl omhändertagen och allt gick otroligt smidigt. Där är skillnaden på människor som brinner för sina jobb, tar dem på allvar och i detta fall, tar hand om människor på ett sätt som människor ska tas hand om! Det var den bästa upplevelsen jag någonsin har haft på en akutmottagning! Tack så mycket, ni är ett föredöme för vården (som efter erfarenheter kan vara bristande), det här var helt underbart.

Så, vad hände med magsmärtorna?, ja det var en infektion, och den kunde inte botas med vatten denna gång.....

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-