Stakdrottning !!

Hej!

Nu har vi precis avverkat 20km i vasaloppsspåret. Vi startade i mångsbodarna och körde 6 km i riktning risberg, det var nästan bara utför så vi skulle ha en rejäl backträning tillbaka!

....Och det var jobbigt!! Med ganska mycket bakhalt kämpade vi oss uppför och det brände rätt bra i höfter samt armar. Efter ca 12km var vi tillbaka i mångsbodarna och bestämde oss för att ta nästa riktning, -Smågan! Nu blir det stakning i ca 4 km!

Armarna var rätt bra uppvärmda från all stakning i uppförsbackarna så det var bara att fortsätta. När det går uppför för jag in armarna nära kroppen och tar korta arm-stak, när det är plattare är armföringen (!) relativt normal med mycket jobb via överkroppen och core!, när det går lätt utför är det stora armtag som gäller, vi vill ha mycket fart och spara energi!!

Jag känner mig ganska trött och lite mör, men ändå energifylld på något vis! Det känns bra inför nästa vecka då jag vet att det kommer att funka med 30km, bara hylsan sitter bra! Bra mat & mycket vätska ska här laddas upp med!

Ha en go lördag!,

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-