ilska = vän?

Hej!,

Idag har vi tänjt lite på gränserna i vår längdåkningsträning!, i alla fall tidsmässigt. Vi tog tre varv på 3.3 km varvet så det blev 10km totalt idag. Första varvet vi åkte gick det på rekordtid för oss och det kändes bra, de andra varven gick i "normaltakt". Det kändes bra och jag hade fin teknik i uppförsbackarna, det känns som jag börjar få bra kläm på dem.

Jag & Christoph ska åka till vallaservice imorgon och dubbelkolla spannet på skidorna, så att vallan sätts på rätt plats. Sen har vi fått tips på att fixa paraffin till skidorna (fram & bak) för bra glid. Det är jag sugen på att testa!

Vi har gjort upp ett träningschema för sista veckan, den innehåller fyra relativt lugna dagar med vila. Resterande krämar vi på och får i oss lite extra kilometer i kroppen. Det är planerat 65 km. Det enda som ev kunde göra min träning lite svårbemästrad är faktiskt hylsan. Det är viktigt att den sitter på rätt plats och inte rör sig för mycket, då kan de bli ganska rejäla skavsår. Det gillar vi inte!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-