Det rullar!

Hej!,

Fjärde spinningpasset denna vecka är nu avklarat! Det känns så grymt skönt att "spinna av" sig, jag har verkligen hittat en så bra konditionsform för mig där jag kan stegra träningen samt hålla på länge. Vilket jag älskar!

Idag körde jag 60min spinning +styrka. De första tjugo minuterna fokuserade jag på att trampa igång kroppen, bli varm och få upp ett grundflås, i den här "sektionen" vill jag ha känslan att jag kan trampa på länge! När jag kom till nästa del (nästa 20) var fokus att sätta ganska mycket motstånd men att bibehålla farten. Att jobba med rätt muskler, andning och tajming i steget! Här ska benen bränna och jag måste kämpa på ganska bra! När dessa 20 är slut är jag ganska mör, då är det dags att höja belastningen ännu mera! De 10 efterföljande min är det ordentligt jobb upp till maxpuls! Under detta parti känns det nästan som att jag kan ramla utav cykeln om jag släpper fokus! :) skönt!!

Sista 10 stegrar jag neråt, men inte så att pulsen går ner för snabbt, det är viktigt :)

Det var mitt spinningpass idag!, kul att ha guidat er genom det! Ha en grym dag!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-