Grymma armar !

Hej!, 

 

Idag har jag kört ARMAR på gymmet! Biceps, triceps, bänkpress, bröst, axellyft och längdskidor relaterade övningar. Just nu är jag inte i Sverige utan i Tyskland och här är som sagt inte tillräckligt med snö - i alla fall inte där jag är!, för att träna ute. Det skulle kunna vara mer golfväder just nu!, även om rangen inte är öppen ännu, den banan jag tränar på här öppnar deras träningsområde 1a februari! : ) det kommer bli kul!

 

Som sagt, armarna fick sig en rejäl genomkörare idag, det fick avslutas med 4 kilometer promenad på kryckor. Jag har beslutat mig för att de ska bli riktigt starka!

 

När jag efter all träning gick och handlade var där en svensk liten påminnelse i affären, den fick tyvärr inte följa med hem men tyckte det var väldigt roligt då allt var skrivet på svenska! Tyskarna lär ju inte veta vad de köper ; )

 

Kram Carro 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-