Vinterdag !

Hej, 

 

Idag har varit en rolig dag! Jag har spenderat tid med syster min - det är alltid så mysigt!! Efteråt gick jag en power walk där jag blev riktigt varm även fast det var -15 grader utomhus!, men gud så vackert det var idag! Snökristallerna glittrade från solen överallt och luften känns underbar en vinterdag som denna, på min promenad fick jag möte med ett rådjur som verkade helt oberörd utav att jag kom och gick förbi. Längs vägen blev jag även omkörd utav en islandshäst med kärra bakpå, det såg så mysigt ut!! Den varma luften som blev som stora rökmoln ur näsborrarna där han sprang på för fullt, med all snö och sol så var det så fint! Det var som taget ur en film!! 

 

Emelie (ESS Foto) och jag har jobbat med mitt företag idag! Det är dags att utöka sortimentet till föreläsningar, materiell utökning!! Vi tog massa sköna bilder och inspirationen sprutade, det var så roligt! Jag är så exalterad och förväntansfull, ska bli så underbart när det är klart. Att gå och vänta är ju inte min starka sida och då kliar det lite extra i fingrarna när man vet att man väntar på något gott!!

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-