Va kul !

Hej, 

 

Jag har precis kommit hem från Göteborg och känner mig helt upprymd utav energi!! Inte minst för att det låg två ganska stora kuvert innanför dörren! + världens finaste brev, från världens finaste. Tack älskling, du gör mig så glad!

 

I de två stora kuverten hade jag beställt två saker, från två olika människor som inspirerar mig på olika sätt. En bok utav inspiratören och talaren Erik Ståhl, och en mössa från Corpo by Cerboni. Jag blev förra året en "Corpostar" och bär smycket Corpo när jag föreläser eller bara vill vara fin, smycket står för att alla är olika och unika och det verkar mot kroppsideal. Nu har jag även en fin mössa att bära!

 

Laddar upp en fin bild på de två sakerna, snart ska jag sätta tänderna i boken också, det ska bli intressant att läsa den!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-