Tack för trappen !

Godkväll!, 

 

Nu är idrottsgalan över för denna gång och jag säger grattis till Lisa Nordén, speciellt till Jerringpriset men också för de tre andra priserna! Vilken insats!

Jonas Blixt från Hammarö, numera medlem i Karlstad gk var ju nominerad till årets nykomling, synd att han inte fick det! Även fast det var tuff konkurrens mot Gabriel som också var en värdig vinnare. 

Grattis till alla!

 

Atleter, chefer, politiker och alla andra som har en lång väg att gå fram till slutdestinationen och målet har en lång trappa att vandra. Med trappstegen tar vi hjälp att stå stilla ibland och pusta ut för att sedan ta nästa steg uppåt, mot våra drömmar.

Jag fick gå i en annan trappa idag, lägenhetshuset som jag bor i. Hissen vi har, har för tillfället stannat och vi är nu inne på fjärde dagen utan hiss, heter man dessutom Caroline Larsson kan man för skojs skull också glömma saker i lägenheten så att man får springa upp, ner, upp, ner. Sen bor man på högsta våningen också : ) 

Efter alla turer har jag börjat känna utav vissa "trappmuskler" som ger sig till känna, men det känns faktiskt väldigt bra. Då vi inte har tillräckligt med snö på backen för att träna till mitt Kortvasan-lopp så adderade jag mina "trapp-muskler" som extra träning till gymmet varje dag. Det blir faktiskt extra bra och det behöver jag just nu!

 

Så, vilken trappa vi än befinner oss i, det känns efter vägen men det är så skönt att till slut nå toppen! Då ska vi njuta, för att sedan sikta mot nästa trappsteg!

Sov gott!

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-