Livet, det fina livet, det verkliga livet

Hej!, 

 

Vilken fin dag det har varit idag! Jag har känt mig så glad och det är alltid så underbart! 

 

Tankarna idag har mest gått kring ordet och betydelsen av kärlek, allt det jag älskar att göra och alla människor jag älskar. Det gör mig så lycklig. Det som slog mig är att det ibland kan vara svårt att hantera den mängd kärlek vi får, när vi inte har möjlighet att ge vår kärlek tillbaka. 

Då får vi ge den vidare, genom oss själva, till någon annan. De är de stunder då vi måste tacka, ta emot, vara tacksammma för att vi kan ta emot, njuta och skicka vidare. 

 

Jag tänker berätta om en historia som relaterar till dagens ämne, det är historien om hur jag fick mitt åtrovärda Genium. Jag vill hylla historien då jag tycker att den är så vacker. (alla namn & kön är borttagna för att skydda identiteterna)

 

Jag fick ett mail den 13e december 2011, det är drygt mer än ett år sedan, där det stod:

- Caroline, jag har hittat en människa som är väldigt intresserad utav att hjälpa dig finansiera ditt protesben, Genium. 

Jag trodde inte att det var sant, fick läsa om raden flera gånger. Vem var villig att hjälpa till att finansiera detta, vem och varför?, var tankar som rusade genom huvudet.

Pulsen ökade med tanken på att jag kanske skulle få äga ett sådant ben, att få möjlighet att kunna spela golf på samma nivå som innan, att få möjlighet till livskvalité i de hänseenden jag ville använda protesen, som att springa, som att rida, som att bara kunna välja att ha två ben ibland.......det kändes otroligt

- Vem är det och varför?

Svaret jag fick var,

- Denne vill ställa upp och hjälpa dig, har hört att det finns ett riktigt bra ben som skulle kunna hjälpa dig att spela golf på professionell nivå igen, det som är din dröm. Det enda denne kräver för att du ska säga ja är att denne för alltid blir anonym. 

 

Två veckor tog det, sedan hade jag protesen, Genium

medskickad fick jag en notering,

 

"Jag hade möjlighet att hjälpa dig, vilket jag kände starkt för. Jag vill att du ska få chansen att uppnå dina drömmar och leva ditt liv med lika mycket positiv glädje som förut. Kedjan utav kärlek i livet är att vi hjälper varandra, att vi skickar vidare. Jag hjälper dig och min önskan är att du kanske har möjlighet att hjälpa någon annan i framtiden"


Det fanns inget namn, inget datum, bara dessa rader. En främling kom som en ängel, helt oväntat, rakt ner i livet. Det är en utav de starkaste tillfällen jag har känt mig så fylld utav kärlek.

Kan det vara möjligt att känna kärlek till en människa man inte ens vet vem det är?

 

Jag är helt övertygad, det kan man

 

 

 

Kram Carro 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-