7.8 km!

Hej, 

 

Det har varit tuffa dagar sedan Mimmi lämnade vår familj. Den energin har jag försökt använda till att göra saker jag älskar ute i naturen. Lilla gumman älskade att springa där och vi vet att hon skulle varit så glad över att spendera tid ute med oss. Att göra något man gillar + frisk luft gör det lättare att minnas tiden med glädje, istället för att bli ledsen hela tiden över att hon inte är med oss. Även om de stunderna finns också. 

Jag tog energin till att tänja på mina längdåkningsgränser, nu skulle det bli åka!

 

I förrgår drog vi ut på långa slingan som mäter 7.8 km och har ganska mycket uppför- och nedförsbackar. Vi åkte den på 50 min och det gick väldigt bra både teknikmässigt och i fart. Både uppför och nedför klarades uav utan att ramla, även fast det är trixigt att åka uppför!, det är pga att jag inte får ordentligt fäste med protesbenet i backen och därför glider det bara neråt och i sidan när jag trampar uppåt. Ska försöka komma på rätt teknik för mig. 

 

Så dagen blev till slut väldigt fin och jag är så glad och nöjd över att jag fixade en ännu längre runda! Med en slutspurt! : D 

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-