Mimmi, vår älskade Mimmi

Idag har vår finaste, goaste, älskade hund Mimmi lämnat oss. Klockan 9.40 imorse somnade hon stillsamt in. Saknaden är oerhört stor. Efter lilla gumman, som alltid var där, med sin lilla kropp sprang hon runt överallt, såg till så att alla var glada och nöjda. Hon fanns alltid där när någon utav oss var ledsen, satt brevid och stöttade, tryckte sig lite extra intill för att visa att hon fanns där, att hon förstod. 

Hon var alltid med på alla aktiviteter, klagade aldrig utan älskade livet, och levde det fullt ut. När vi var små i innebandyhallen, på golfbanan, i ridhuset, i skogen, i båten, i längdspåret, på våra vandringar, och de oändliga resorna runt i bilen till alla resemål. En utav hennes favorit platser var båten, så fort vi tog fram flytvästen gick svansen igång och hon förstod direkt, vi skulle ut och åka båt, då släppte hon aldrig oss med blicken. När vi väl kom i båten, då såg hon till att nosen stack utanför när pappa drog upp farten, att det blåste så mycket att hon fick stänga ögonen, höjja huvdet och bara känna vinden som drog hela hennes hår bakåt - då var hon nöjd. Även i längdspåret trivdes hon, hon sprang så fort hon kunde framför oss, och när vi kom för nära skrek vi -Mimmi fortare, fortare! Då ökade farten!!

 

Skogen var en utav hennes absoluta favoritplatser, där hon kunde springa så fort hon ville, hoppa över grenar, busa och göra lover i skogen. Lägga sig ner bland blåbärsriset och äta lite blåbär, rakt från busken för att sedan rusa ner till vattnet för att bada. Vilken livsglädje hon hade och vilka minnen hon skapat med mig och med oss!!

I familjen har hon varit med i hela 15 år, 15 långa år som jag minns med otrolig glädje. Hon var så fin, hon gav så mycket kärlek och energi, aldrig har jag sett en hund så glad och sprida så mycket energi som hon gjorde. Som en liten lillasyster kom hon i i familjen och hon passade perfekt. Det är därför det är så svårt.....svårt att vara utan ljudet från hennes tassar när hon närmar sig, svårt att vara utan ljudet utav att hon dricker ur vattenskålen, svårt att vara utan att hon hoppar upp i soffan och sätter sig nära för att mysa, svårt att vara utan när hon borrar ner nosen under kuddarna för att busa....

 

 

Mimmi du är så saknad, du är så älskad. Du kommer alltid ha en så fin plats i mitt hjärta, jag hoppas att du har lika mycket kärlek omkring dig nu, var du än är, gumman

Mimmi Marion Larsson

 

Jag älskar dig 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-