Det tar sig !

Hej!, 

 

Idag har jag klarat utav det längsta träningspasset hittills denna vecka, 5.7km mätte det! Utan stopp och utan att ramla, okej då.....jag tittade lite närmre på snön en gång! Varför sker de fallen då man nästan står still?, otroligt då man kan hålla balansen även fast det går kraftigt nedför, svänger och spåren är lite isiga.....hmmm!

 

Men jag är verkligen supernöjd efter idag! Känns så skönt att ha fixat det då min teknik satt väldigt bra idag! Jag kudne jobba med båda benen och behöver inte bli så trött i armarna! Kände faktiskt att jag inte riktigt körde slut på mig heller då suget efter ett litet varv till (2.5km) var aktuellt, men jag kände att jag sparar det till imorgon. Jag vet som sagt inte hur min kropp tar påfrestningarna och då tycker jag det är bättre att kunna köra varje dag med lite mer kilometer varje dag!  Det är planen!

 

Ta det lugnt så ses vi i spåret!

(Bilden är lånad från vasaloppet.se)

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-