Avslut på finaste 2012

Hej!, 

 

Jag har fått det finaste avslut på 2012 jag kunde få!! Är så glad!

Dagen började tidigt imorse då vi hade en stor frukost, sen var det dags för dagens längdåkningspass! 3.4 km blev det idag med hyffsat bra fart, det kändes dock ganska mycket i armarna då jag igår stakade hela varvet runt. Jag glömde nämligen fjärrkontrollen för att ställa om benet till mera motstånd och längdåkningskidor. Mitt superben har nämligen denna funktion och det är en utav förutsättningarna för att jag ska klara utav att åka långt med bra fart. Men idag hade jag med den och fick in läget på benet, så jag kunde trampa ifrån och få fart från båda skidorna! Det kändes bra. 

 

Efter en snabb fika var det dags för att testa mina skills i utförsbacken!!! Första gången på skidor med protes!! Spännande och nervöst, men varför inte testa!? 

Jag har alltid älskat att åka utför och nu får jag även lära mig hur det är med protes/och utan, för målet med dagen var att testa båda sätten, för att få reda på vad som passar mig bäst. 

Jag började på två ben, alltså med protes, vingligt värre var det i början och en sväng kändes som en riktig kraftansträngning. Benen kändes lite lea-lösa innan jag fick kläm på mina positioner och hur jag skulle spänna benen i de olika skidpositionerna. Jag startade först med mina kryckor (+snöskor) men då min teknik snabbt blev bättre övergick jag till stavar efter en liten stund!

 

Efter en timme åkte jag hela barnbacken två gånger, (den innehåller två ganska branta partier!) och därefter jag var praktiskt taget slut : )

MEN så roligt!!! Jag är så lycklig!!, jag fixade det!!

Sista fem minuterna åkte protesen av och jag testade på ett ben, det var än vingligare men det kan ha berott på att jag var så trött i kroppen. Jag ska ut imorgon och testa på ett ben igen!

 

 

"Det kan krävas mycket kämpaglöd för att komma över utmaningarna i livet, men när man väl är över dem, gud vad skönt det är med nedförsbacke!"

 


Gott Nytt År kära vänner !!!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-