Utmaning.....Antagen !

Hej!

 

Nu var det längesedan ett blogginlägg, jul har varit och mycket har hänt. Jag har något att berätta.....jag har antagit en ny utmaning under julen. 

Det har inget med golf att göra, utan en riktig konditions-prövning. Gränser är till för att testat och ÖVERträffas, och det gillar jag starkt. Så vad är det jag ska göra....

Den 22a februari ska jag åka kortvasan - 30 km!!! Från Oxberg till Mora

En riktig riktig prövning. 

 


Jag har ställt in mig på att det är en prövning utan dess like, det tror jag är bar för framtida träning/förberedelse samt den psykologiska sidan. Nu är det dags att träna massor utav längd, uthållighet, gym och armstyrka. Träningen går bra och jag känner att tekniken sitter även om jag måste jobba på flytet i åkningen. Uthålligheten kommer att bli testad och jag måste lära kroppen att kämpa även när jag känner....SMÄRTA i muskler och ett huvud som skriker, vad håller du på med? : )

Men jag har antagit utmaningen och nu kör vi!!! Full fart!

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-