Jul, strålande jul!!

Hej! 

 

Imorgon är det Julafton!! i år firar jag jul i Tyskland och det är så mysigt att vara med min finaste pojkvän och familj. Det kommer bli kul att fira på deras vis! Även om jag dock måste erkänna att jag fick ett sug efter den svenska julmaten nu precis innan jul, så varför inte ha svensk lill-jul innan!? Den var avklarad för två dagar sedan och då stod både jansson, sill, rödbetssallad, prinskorv och köttbullar på bordet, med ris a la malta som dessert! Nästan allt gjordes från grunden förutom sillen som IKEA fick stå för! :) 

 

Julen är verkligen min favorit helgdag!, den är så mysig då alla är tillsammans, firar och myser. Det är god mat, tända ljus, lite paket och en härlig stämning! Inte att glömma alla godsaker som kommer till som, lussekatter, ischocklad, juleskum och pepparkakor, samt den årliga glöggen!! Självklart har detta fraktats med från Sverige! :) 

 

Jag får se om jag får upptäcka en dubbad Kalle Anka imorgon eller kanske något helt annat, bra blir det i alla fall! : D 

 

så nu, precis hemkommen från ett pass från gymmet (känt som ett utav det sista före all julmat! ;) så ska jag ta tag och baka nya lussekatter inför morgondagen! 

Ha en fin uppersittarkväll!!!! 

 

God Jul och Got Nytt År kära läsare! 

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-