Överraskning bakom hörnet

Hej, 

 

Ibland upptäcker vi att vårt yrkesval har så mycket mer att erbjuda än vi trodde, ja vi kan till och med bli överraskade åt vilket håll vi ibland måste sträcka oss för att nå våra drömmars toppar. 

Precis så är det för mig, jag valde i och med allt som hände förra året att starta mitt företag Caroline Larsson Enterprise AB där jag bedriver inspirationsföreläsningar vid sidan utav golfen. Att vara föreläsare hade jag en rätt så förutfattad mening om, att nå ut med sitt budskap i tal, simpel beskrivning. Vad jag upptäckt efter hand och efter alla föredrag jag hållt är att det är så mycket mer, så mycket mer skådespeleri!!, det är nog vad jag skulle vilja beskriva det som. Att både ha talet som intresseväckande innehåll men också så MYCKET kroppsspråk, förändringar på scen och händelser. Att kunna måla bilder, få människor förtrollade utav ditt budskap, utav din föreläsning - ja helt enkelt, konsten att föreläsa! Artist, ordkonstnär, få liv i ord.....

 

Det var mycket jag inte föreställt mig.

OCH det är det här som är så intressant!!

 

Jag sitter hemma framför tv:n när jag kommer fram till detta, det får mig att småle, inte med avsikt att jag varit naiv i val utav yrke, utan för att det yrket jag valt erbjuder SÅ MYCKET mer än jag kunde tänka mig, och jag älskar det! 

Det är en känsla utav entusiasm, utmaning och en oerhörd glädje. Glädje för den överraskning som väntade bakom hörnet, som kommer att ta helt andra vändningar än jag trodde från början.....

 

.........       jag kan inget annat än att le !

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-