Vart ser du horisonten?

Hej, 

 

Tävlingen i Frankrike blev bara en rond, då det var frost på banan och på greenerna så blev rond två inställd. Jättetråkigt!, jag var så sugen på att spela! Jag gick ändå ut nio hål för att träna och spelet satt bättre än igår, jag gick +1 på nio hål! Det kändes som jag kunde presterat jättebra idag!

Men i vilket fall, det betydde att jag blev trea totalt i tävlingen (107 deltagare) och vann damklassen, jaaaaaaa : D Så roligt!! Det är så roligt med framgångar! : )

 

Nu måste jag skriva lite om ett ämne som har gjort mig lite förvirrad de senaste dagarna, ett ämne som faktiskt har gjort mig lite upprörd också......För det är något jag BRINNER för!! Jag brinner för hjälpa människor, och mig själv, att hitta mina lösningar på allt, i vardagen och i livet! Jag tycker det är så himla intressant hur vi alla kan ta OLIKA vägar men nå samma slutdestination, hur något kan motivera en människa samtidigt som en annan behöver något helt annat. För att vi fungerar olika. Jag är allergisk mot det inrutade sätt som vi "normalt" blir upplärda att växa upp i, då jag tycker att det är långt ifrån hur vi verkligen vill vara. Att väga hitta det lilla extra, det speciella recept som just DU är proffs på, som just du tycker funkar och som tar dig till dina drömmar/mål!!

Alla vägar är rätt och alla sätt är rätt, ja allt är helt okej!

 

Vad som gjort mig upprörd i detta är det här med "funktionshinder". Det kan tyckas krångligt att höra (kanske jobbigt också!), men jag vet inte vad det betyder. Det är inte det att jag inte förstår ordets mening i mun, jag förstår inte dess innebörd. Det är diffust och det är inte speciellt personligt. OM jag gör allt jag vill och jag hittar mina egna sätt att fixa lösningar samt att jag mår för jäkla bra utav det, är jag då funktionshindrad?

Mitt svar på denna fråga är NEJ, jag väljer att se livet utifrån en annan stämpel, mitt egna framgångsrecept, som jag kallar Carro-Spirit.

 

Carro-Spirit är alltså mitt "funktionshinder".....förstår ni nu?, jag ser det alltså som en tillgång, en möjlighet och ett attityd att leva livet! 

Jag har nämligen hört att om man förlorar ett ben eller en arm så måste man ha en stämpel, det måste finnas begränsningar i vad man nu kan göra, helst så vill alla höra om hur det är att vara så annorlunda, och ja, kanske måste man också byta vänner osv! Listan kan göras ganska lång. Jag tycker att alla vägar är rätt, helt rätt, det är ditt inviduella val hur du vill leva ditt liv och vilka mål/drömmar du vill sätta upp. Jag vill bara ifrågasätta varför det finns förutfattade meningar i detta?

 

Varför inte fokusera på möjligheterna och lösningarna?

Jag vill fråga er, har det någonsin hänt er att ni tänkt, "Vilken tur att jag var på den platsen då, annars hade jag inte fått......" (ex. billigare biljetter till matchen, träffat drömkillen osv)

Jag tänker ofta så, fler gånger nu när jag lever på ett ben än när jag levde på två. Hade jag inte haft ett ben hade jag aldrig varit priviligerad att spela på två tourer!!, då hade jag aldrig fått chansen att träffa de underbara människorna, som tog mig till de fina platserna, som gjorde att jag fick inspiration till mina föreläsningar, som gjorde mig motiverad att spela ännu bättre! Den goa Carro-spirit kedjan är då igång!!, det tar inte mycket energi att fokusera på det som ger mig mer, det blir snarare lättare och roligare att leva.

 

Därför blir jag både förvirrad och lite upprörd när jag får frågan varför jag lever som jag gör, att det är någonting som är fel. 

Strävar vi människor inte efter att uppnå lycka och glädje i våra liv?, varför hjälps vi då inte åt att hitta det?

 

Kram Carro 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-