fokus + strategi = resultat

Hej!, 

 

idag har jag spelat första rundan i French Open for disabled, Le National är ju golfbanan och den är bara SÅÅÅÅ vacker! Jag älskar den!

Varje hål är väldigt strategiskt lagt och trixigt då den tjocka ruffen är väldigt nära fairway, här frå man inte missa! För att inte nämna allt vatten som slingrar sig på banan. Läckrast är nog hål 15 och hål 18 där greenerna ligger på små öar......

 

Idag hade jag 135m motvind in på hål nummer 15.....transportsträckan till green är vatten.....greenen kändes väldigt liten när jag stod där och skulle spela in, och det var precis med den känslan som jag också slog bollen i vattnet. Där ser jag hur mycket de mentala tankarna precis innan slaget har inverkan på resultatet. Det är så lätt att tänka att greenen är liten då ögat uppfattar det så, men samtidigt måste jag stå där och övertyga mig själv om att greenen är stor nog att träffa. 

Idag var alltså första rundan och jag hade fint spel, drivarna satt bra, oftast mitt i fairway, men grymmast var puttarna. Jag sänkte många långputtar, gjorde ingen treputt och sänkte alltid mina returer, det hjälpte mig mycket idag. Även fast jag inte fick i någon birdie, gjorde 3 dubblar (vattenbesök!) och 4 bogeys så landade jag på ett helt okej slutresultat för dagen, +10 och tredje plats. 

 

Imorgon hoppas jag att vi har det LITE varmare än idag, det var 4 grader och mycket vind! Fräscha isvindar får en att vakna till, det kan ja ju säga. Har nog inte frusit så mycket under en golfrunda förut!!! 

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-