Avslut på läger

Hej!,

 

Nu är årets Össur läger slut. Det har varit en mycket trevlig vistelse i Jönköping och med alla deltagare. Att utbyta erfarenheter och kunskap är ju bland det bästa man kan göra.
En vän till mig, som också går på Genium benet var där och det är extra roligt när vi kan jämföra och lära oss utav varandra. Benet har ju så otroligt många funktioner och det tar sin tid att lära in trappfunktion, upp och nedförsläge etc.


Jag gjorde något så häftigt första dagen på lägret, jag sprang!! För första gången! Det var inte långt, inte graciöst och kanske inte så symmetriskt, men jag sprang! Fick in rätt teknik och bra rytm och då funkade det! Så häftigt! Att kunna springa igen, vilken frihetskänsla!

 

Dag två testade jag på ytterligare en sak, trappor! Jag har övat förut men det har in riktigt funkat. Nu gjorde det de!!! Jag gick åtta steg i rad uppför med benets trappfunktion. Det funkar som att man har två riktiga ben men svårigheten för mig är att få flytet hela tiden då jag måste trycka mig uppåt på protesen.

TVÅ succe framgångar under samma helg!, så härligt! Nu ska jag njuta resten utav söndagen!

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-